Banken

Verschillende soorten banken

Uit het sfeervolle assortiment banken kunt u bij ons naar wens uw eigen combinatie samen stellen. Wij hebben een paar modellen in collectie, maar daarmee zijn heel veel mogelijkheden te creëren. Bij de meeste modellen zijn namelijk diverse armen, poten en zitbreedten te kiezen. En niet te vergeten: een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Wij adviseren u graag om uiteindelijk heerlijk te kunnen relaxen. Relaxen doe je zo!

Comfort zoals u het wilt

In 5 stappen naar het comfort wat u wilt! Kijk voor de uitgebreide informatie op de volgende pagina

Bankstellen

Heerlijk ontspannen en relaxen op banken van Remeijsen Meubelen. Wij hebben een ruime keuze uit eigentijdse en moderne sfeervolle modellen. Uiteraard houden wij rekening met comfortabel zitten, maar ‘het oog wil ook wat’. Want: “Mooi wonen is genieten”.

Hoekbanken

Afhankelijk van de ruimte in huis en/of je smaak kun je ook kiezen voor een gezellige hoekbank in de woonkamer. Natuurlijk zijn deze leverbaar in stof en leder, maar ook in veel verschillende maten en combinaties. Kom langs en laat je adviseren. Vraag naar de mogelijkheden voor advies aan huis!

Neem contact met ons op!