EETHOEKEN

Collectie eethoeken

TAFELS & ZITCOMFORT: In onze showroom vindt u naast de diverse modellen relaxstoelen en banken een mooie collectie tafels en stoelen. De laatste jaren wordt deze plek in huis steeds vaker gebruikt voor gezellig te tafelen met vrienden of familie; vandaar dat bijvoorbeeld de stoere eiken of industriële tafels worden gecombineerd met heerlijke stoelen.

Armstoelen

Armstoelen De meeste eetkamerstoelen zijn ook leverbaar met een arm. Zo kunt u aan tafel comfortabel dineren en ook lekker lang natafelen!! De eetkamerstoelen met armen zijn leverbaar met en zonder wieltjes. Kom snel naar onze showroom voor de collectie armstoelen en eetkamerstoelen zowel in leer als stof, stoer en eigentijds!

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen In onze gezellige showroom heeft u een ruime keuze eigentijdse eettafels en daar horen natuurlijk ook eetkamerstoelen bij. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van diverse stoelen, eventueel met arm en ook in een meer moderne uitvoering bijvoorbeeld met RVS-poten en/of wieltjes; stof en leder is mogelijk.

Eetkamertafels

Eetkamertafels Of je nu lekker lang wil natafelen of eten met vrienden; tegenwoordig brengen wij steeds meer tijd door aan de eetkamertafel. De eettafel kan natuurlijk ook in een gezellige keuken te vinden zijn en daar kunnen diverse eetkamerstoelen bij gekozen worden. Deze tafels zijn in eiken leverbaar, van stoer tot industrieel en eigentijds; kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!