FAUTEUILS

Verschillende soorten fauteuils

Relaxen wordt puur genieten!

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in goed zitten: sfeervol en comfortabel! Goed zitten blijft altijd persoonlijk, maar wij adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste stoel of relaxfauteuil. Het oog wil ook wat, maar (zeker bij rugklachten bv.) het is van belang dat in eerste instantie naar de juiste zithouding wordt gekeken. Daarbij kunnen wij natuurlijk ook adviseren voor de juiste maat en helpen bij de keuze van een bepaalde kleur stof of leder.

DRAAIFAUTEUILS

Draaifauteuils Een categorie relaxfauteuils zijn leverbaar op een draaivoet. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Bijzetfauteuils

Bijzetfauteuils In ons assortiment hebben we een aantal van deze fauteuils op voorraad staan zodat de levertijd nog dezelfde dag kan zijn. In ons assortiment hebben we uiteraad ook een grote collectie fauteuils in verschillende uitvoeringen en maten.

Sta-op fauteuils

MOEITE MET OPSTAAN?? VANAF NU NIET MEER!! Er zijn ook relaxfauteuils die te leveren zijn met een sta-op functie. Deze sta-op functie helpt u gemakkelijker uit uw stoel op te staan of te gaan zitten. B

Relaxfauteuils

Bij Remeijsen Meubelen in Oosterhout treft u een ruime collectie relaxstoelen aan. De collectie bestaat uit moderne, eigentijdse en klassieke modellen. We hebben er altijd zo’ n 40 modellen staan.

Neem contact met ons op!