Over Remeijsen Meubelen

MOOI WONEN IS GENIETEN! TAFELS & ZITCOMFORT
Remeijsen Meubelen bestaat in 2017 30 jaar! Wij zijn sinds dat jaar gevestigd in de Rulstraat op nummer 17, in het centrum van Oosterhout. Remeijsen Meubelen – 29 jaar lang een begrip in de Nieuwstraat – blijft een vertrouwd adres gespecialiseerd in relaxed en comfortabel zitten met een persoonlijke touch! Bas en Dorien Remeijsen runnen deze sfeervolle meubelzaak zo’n 15 jaar.

De winkel biedt een grote collectie (eetkamer-)stoelen, tafels en relaxfauteuils. Naast deze uitgebreide collectie stoelen vindt u een aantal banken, vloerkleden en glazen tafels van Helderr glas. Alles is indien gewenst direct uit voorraad leverbaar. Ook bieden wij de mogelijkheid als extra service om met 5 modellen stoelen thuis op zicht te komen voor gratis demonstratie; vraag naar de mogelijkheden: 0162 456447.

Het juiste adres voor de beste service en persoonlijk interieuradvies! Welkom, we hebben altijd koffie, thee & cappuccino.

Wij zijn CBW- erkend!

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW- erkende winkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW- erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW- erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt.

De CBW- winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW- erkend logo op winkeldeur.
Want koopt u CBW-erkend, dan zit het met uw aankoop goed!

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over de CBW en de erkenningsregeling.

Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend, daarvoor verwijzen we naar de artikelen in de algemene voorwaarden.

cbw-erkend-logo-los12

Neem contact met ons op!