Neem contact met ons op!
+31 (0) 162 456 447

Relaxfauteuils

Bij Remeijsen Meubelen in Oosterhout treft u een ruime collectie relaxfauteuils aan. De collectie bestaat uit moderne, eigentijdse en klassieke modellen. We hebben er altijd zo’ n 40 modellen staan. Zou u het niet prettig vinden om na een lange dag werken of wandelen te relaxen in een comfortabele relaxfauteuil. Bij deze verstelbare fauteuils zijn de rug en voeten manueel of d.m.v. 2 motoren te verstellen. Steeds meer mensen schaffen een relaxfauteuil aan, ook steeds meer veertigers. Het oud bollige imago van deze fauteuils is achterhaald met o.a. moderne modellen.

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt.
Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de rechter armleuning.

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard maat ook als Small en Large te verkrijgen.
Een aantal modellen zijn ook leverbaar in extra small of extra large.

Small: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

 

ga voor verzorging van u meubelen naar onze webshop Klik hier

Comments are closed.